Fall Guys
  • ONTWIKKELAAR Mediatonic
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 augustus 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE Party, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Big Yeetus-update van Fall Guys is gearriveerd

Fall Guys heeft vandaag een update ontvangen. Onder andere een gigantische ronddraaiende hamer genaamd Big Yeetus en Epic's anti-cheat zijn toegevoegd aan de game.

Op het Twitterkanaal van Fall Guys werd al een tijdje een nieuw onderdeel aan de game geteased. Big Yeetus, een grote ronddraaiende hamer, werd eerst gezien als een grapje, aangezien degene die het Twitterkanaal van Fall Guys beheert vaker niet serieus is. Vandaag was dan het moment van waarheid toen de mid-season update werd doorgevoerd in de game en Big Yeetus inderdaad een entree maakte. Daarnaast hebben de gauntlet levels een make-over gekregen, waardoor er veel meer obstakels in de levels verwerkt zijn. De update heeft er tevens voor gezorgd dat Fall Guys toegankelijker is voor spelers met een fysieke beperking, doordat key bindings nu ook gekoppeld kunnen worden aan muisknoppen. Om het probleem van cheaters op een effectievere manier tegen te gaan dan het idee van Cheater Island, beschikt Fall Guys nu over Epic's Easy Anti-Cheat. Natuurlijk kunnen de nodige bug fixes en kleine aanpassingen aan levels om de game-ervaring te verbeteren niet ontbreken.

Fall Guys is beschikbaar op de pc en PlayStation 4. Volgende maand start het tweede seizoen, waar we al een sneak peak van kregen tijdens de gamescom Opening Night Live.

BRON Fall Guys

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?