Big Yeetus-update van Fall Guys is gearriveerd

Geplaatst:
Aangepast: 15 september 2020 20:23

Fall Guys heeft vandaag een update ontvangen. Onder andere een gigantische ronddraaiende hamer genaamd Big Yeetus en Epic's anti-cheat zijn toegevoegd aan de game.

Op het Twitterkanaal van Fall Guys werd al een tijdje een nieuw onderdeel aan de game geteased. Big Yeetus, een grote ronddraaiende hamer, werd eerst gezien als een grapje, aangezien degene die het Twitterkanaal van Fall Guys beheert vaker niet serieus is. Vandaag was dan het moment van waarheid toen de mid-season update werd doorgevoerd in de game en Big Yeetus inderdaad een entree maakte. Daarnaast hebben de gauntlet levels een make-over gekregen, waardoor er veel meer obstakels in de levels verwerkt zijn. De update heeft er tevens voor gezorgd dat Fall Guys toegankelijker is voor spelers met een fysieke beperking, doordat key bindings nu ook gekoppeld kunnen worden aan muisknoppen. Om het probleem van cheaters op een effectievere manier tegen te gaan dan het idee van Cheater Island, beschikt Fall Guys nu over Epic's Easy Anti-Cheat. Natuurlijk kunnen de nodige bug fixes en kleine aanpassingen aan levels om de game-ervaring te verbeteren niet ontbreken.

Fall Guys is beschikbaar op de pc en PlayStation 4. Volgende maand start het tweede seizoen, waar we al een sneak peak van kregen tijdens de gamescom Opening Night Live.

Bron: Fall Guys
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord