Big Daddy gratis bij BioShock 2 Uber Edition

Binnenkort verschijnt het vervolg op één van de meest originele games van 2007 onder dezelfde naam als dit eerste deel. Het gaat hier natuurlijk om het langverwachte BioShock 2. De game is ontwikkeld door de mensen van 2K Marin en wordt uitgegeven door 2K Games en staat gepland voor 9 februari.

De game neemt je mee naar het gefaalde utopia, genaamd Rapture. In het eerste deel crasht je vliegtuig middenin de Atlantische Oceaan, vlakbij een vuurtoren. Je zwemt naar de vuurtoren om daar hulp te zoeken. Je leven was daarna nooit meer hetzelfde. Het tweede deel speelt zich tien jaar na het origineel af. Je kruipt dit keer in de huid van een Big Daddy zelf om de Little Sister te beschermen tegen het kwaad van Rapture.

In de onderstaande video item wordt de speciale editie van BioShock 2 getoond, het Special Edition pakket wordt namelijk uitgepakt. Ook wordt de Uber Edition getoond, waarbij je een levensechte, Big Daddy cadeau krijgt. Maar of ze dat hadden moeten doen, ik betwijfel het. Kijk maar snel.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?