Bezoekersaantallen TGS gaan achteruit

Ondanks het grote aantal bezoekers op de vierde dag van de Tokyo Game Show zijn er dit jaar in vergelijking met vorig jaar minder bezoekers verschenen. Vorig jaar verschenen er namelijk ruim 194.000 bezoekers op de Tokyo Game Show.

Dit jaar verschenen er echter meer dan 185.000 bezoekers. De organisatie heeft het aantal van 200.000 dus niet weten te overbruggen en overweegt dan ook om van de Tokyo Game Show een driedaagse event te maken. Volgend jaar zal het event dus op 16 of 17 september beginnen en eindigen op 19 september.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?