Beyond Good & Evil 2 toch in ontwikkeling

Het is alweer een tijdje geleden dat er geruchten rond gingen over de game Beyond Good & Evil 2. Volgens geruchten zou de ontwikkeling van de game namelijk zijn stopgezet. Fans hoeven zich echter geen zorgen meer te maken.

Geoffroy Sardin, baas van Ubisoft France, heeft namelijk gezegd dat Beyond Good & Evil 2 gewoon nog in ontwikkeling is. Als we hem mogen geloven heeft de ontwikkeling van de game zelf nooit stilgestaan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?