Beyond Good and Evil 2
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE -

Beyond Good and Evil 2 is de openingsknaller van Ubisoft op E3

Ubisoft opent met een knaller en opent zoals verwacht met een cinematische trailer van Beyond Good and Evil 2. We worden direct in een gevecht in de ruimte gedropt. Met als verrassing de terugkeer van Jade.

Jade was de onverwachte afwezige in de trailer van E3 van vorig jaar, maar dit jaar maakt zij haar opwachting. Is zij slecht, is zij goed? Niemand die het nog weet. Wat dat betreft mag de game snel uitkomen wat ons betreft. Tevens wordt er kort wat gameplay getoond en krijgen we zicht op hoe gevechten zijn, hoe de wereld te belopen is en tot slot een samenwerking met de nieuwe studio van acteur Joseph Gordon Levit.

BRON Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?