Betoverend debuut Trine

De Finse ontwikkelaar Frozenbyte heeft vandaag door middel van een trailer Trine aangekondigd, een semi-tweedimensionale platformer. Het bedrijf zat eerder al achter de redelijk goed ontvangen "shoot 'em up" Shadowgrounds games. Trine belooft echter pas echt een doorbraak te worden voor Frozenbyte, dat pas sinds 2001 bestaat.

Trine is een fantasy actie-avontuur spel dat exclusief op het PlayStation Network verschijnt. In het spel moet je puzzels oplossen en vechten als een tovenaar en krijger. Wanneer Trine uitkomt en hoeveel het gaat kosten is niet bekendgemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?