Bethesda teaset nieuwe PvP-modus Fallout 76

Geplaatst:

Bethesda heeft onlangs de laatste update van het jaar voor Fallout 76 uitgebracht en blikt alvast vooruit op wat het nieuwe jaar voor de game in petto heeft. Zo hebben zij een nieuwe PvP-modus voor Fallout 76 geteased.

De laatste geplande update van dit jaar is gisteren aan Fallout 76 toegevoegd. Hiermee is de ontwikkeling van de game echter nog niet ten einde. In een Inside the Vault-blogbericht geeft Bethesda aan in januari met een nieuwe patch te komen die verschillende problemen moet aanpakken. Zo worden problemen met de animatie van het herladen van de Lever-Action Rifle verholpen en wordt een probleem met zichzelf duplicerende robots aangepakt. In ditzelfde blogbericht geeft Bethesda ook aan bezig te zijn aan een nieuwe PvP-modus voor de game. Veel willen ze er nog niet over kwijt, maar volgens de ontwikkelaar kunnen spelers in deze nieuwe modus "met elkaar samenwerken, of niet, zonder PvP-restricties." Hopelijk maken zij spoedig meer bekend over deze nieuwe modus.

onbekend

Fallout 76 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Bethesda
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord