Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Bethesda spreekt

Bethesda heeft al eerder bewezen met The Elder Scrolls IV: Oblivion dat ze een goede RPG in elkaar kunnen steken. Met Fallout 3 bewijzen ze dit weer. Vorige maand konden we al spelen met Operation Anchorage, die de geschiedenis van Fallout verteld. Deze maand kunnen we gaan spelen in The Pitt.

24 maart zal The Pitt te downloaden zijn op Xbox Live Marketplace. Bethesda heeft vandaag een video vrijgegeven over downloadable content. Scroll naar beneden om hem te bekijken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?