Bethesda speelt met Fallout voor iPhone

De grote man bij ontwikkelaar Bethesda, Todd Howard, heeft vandaag verteld dat hij 'aan het spelen' is met een mobiele versie van Fallout. Volgens hem is het heel goed mogelijk om de game om te bouwen naar een versie voor de iPhone, alleen zijn de experimenten daarvoor tot nu toe nog niet geslaagd.

I think that the world of Fallout is unique enough that it could work on any platform. I think some of the things we do like VATS, I think that could translate to any platform, particularly the iPhone.

Dat we nog even moeten wachten op deze game is dus wel duidelijk, maar het is in ieder geval goed nieuws dat de titel bij Bethesda in de planning staat. Hopelijk horen we binnenkort meer over de mobiele versie van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?