Starfield

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 22 november 2022
  • Platformen Pc, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Bethesda mikt met Starfield op meerdere generaties consoles

Bethesda heeft in een recent interview bekendgemaakt dat Starfield op meerdere generaties platformen uit kan komen. De uitgever die op dit moment al de handen vol heeft aan Fallout 76 en het langverwachte Elder Scrolls 6, heeft een grootse RPG in ontwikkeling die enigszins onder de radar door lijkt te vliegen.

Starfield is dit jaar officieel aangekondigd en heeft zelfs op E3 tijd en ruimte gekregen (ha!), maar meer is nog niet bekend. Tod Howard heeft te kennen gegeven dat het hun eerste nieuwe IP sinds 25 jaar, een echte singleplayer game is. De game zit echter al in de hoofden van de ontwikkelaars sinds 2004 en is een geregistreerd merk sinds 2015. Bijzonder is de uitspraak dat ze mikken op de volgende generatie hardware, maar de game nog best op de huidige generatie uit kan komen. Hierbij nogmaals de teaser om jullie geheugen even op te frissen.

Tod Howard heeft ook aangegeven dat het DNA van Bethesda onmiskenbaar erin zit. Of dit dan betekent dat het slechts een sci-fi Fallout of Skyrim wordt, moet tijd doen blijken.

BRON Eurogamer

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?