Bethesda maakt toekomstplannen voor Fallout 76 bekend

Geplaatst:
Aangepast: 22 februari 2019 20:24

Bethesda heeft op diens blog vandaag bekendgemaakt wat de toekomstplannen voor Fallout 76 zijn. Voor de komende drie kwartalen heeft de ontwikkelaar in ieder geval al het een en ander in de planning.

Fallout 76 kende op zijn zachtst gezegd niet zo'n goede release en dat is iets dat ze bij Bethesda zelf ook onderkennen. Toch valt er veel voor te zeggen dat ze bij de ontwikkelaar niet snel het bijltje er bij neergooien. Inmiddels zijn we honderd dagen verder en is er al een hoop verandert om de ervaring voor gamers te verbeteren. Als het aan Bethesda ligt, komen daar nog veel verbeteringen bij en dat begint komende maand. Vanaf maart wordt de Wild Appalachia update vrijgegeven dat onder andere nieuwe quests, een nieuwe game mode en nieuwe features met zich meebrengt. In de zomer en herfst staan er nog twee grote updates gepland.

De Wild Appalachia update is vanaf 12 maart beschikbaar.

Bron: Bethesda
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord