Check hier alle e3 2019-content
Fallout 76
  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • RELEASEDATUM 14 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Bethesda maakt toekomstplannen voor Fallout 76 bekend

Bethesda heeft op diens blog vandaag bekendgemaakt wat de toekomstplannen voor Fallout 76 zijn. Voor de komende drie kwartalen heeft de ontwikkelaar in ieder geval al het een en ander in de planning.

Fallout 76 kende op zijn zachtst gezegd niet zo'n goede release en dat is iets dat ze bij Bethesda zelf ook onderkennen. Toch valt er veel voor te zeggen dat ze bij de ontwikkelaar niet snel het bijltje er bij neergooien. Inmiddels zijn we honderd dagen verder en is er al een hoop verandert om de ervaring voor gamers te verbeteren. Als het aan Bethesda ligt, komen daar nog veel verbeteringen bij en dat begint komende maand. Vanaf maart wordt de Wild Appalachia update vrijgegeven dat onder andere nieuwe quests, een nieuwe game mode en nieuwe features met zich meebrengt. In de zomer en herfst staan er nog twee grote updates gepland.

Fallout 76 Roadmap

De Wild Appalachia update is vanaf 12 maart beschikbaar.

BRON Bethesda

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?