Check al onze gamescom content hier!
RAGE 2
  • ONTWIKKELAAR id Software
  • RELEASEDATUM 14 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Shooter
  • GAMELINER SCORE

Bethesda kondigt line-up gamescom aan met Rage 2

Bethesda heeft de line-up voor gamescom bekend gemaakt. Het betreft helaas geen verrassingen, maar ze nemen in ieder geval Rage 2 mee. Ze moeten echter hun opties spreiden, aangezien Quakecon ook om de hoek staat.

Bethesda neemt dus zoals gezegd Rage 2 mee en The Elder Scrolls: Blades. Deze laatste titel is voor mobiele platformen bedoeld. HTC Vive Pro mag ook rekenen op aandacht voor deze beurs. De Amerikaanse ontwikkelaar neemt namelijk Wolfenstein: Cyberpilot mee. Wel ben ik benieuwd naar hoe de Duitsers dit zien. Tot slot is Elder Scrolls Online: Summerset zelfs speelbaar.

Gamescom is van 21 tot en met 25 augustus bij onze oosterburen.

Over auteur Timo de Hoop

Timo de  HoopEen Nintendo-kid in hart en nieren. De Nintendo 64 kent Timo door en door, maar tegenwoordig ligt zijn focus voornamelijk op de Xbox, gezien die PlayStation 4 maar uit blijft (“ooit”, zegt ‘ie dan…). Misschien stapt Timo over wanneer zijn geliefde Lara Croft exclusief naar Sony’s console komt, want daar heeft onze casanova wel een beetje een digitale crush op.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?