Bethesda kondigt aanpassingen aan voor Fallout 76

Geplaatst:
Aangepast: 27 november 2018 22:54

Alle kritiek na de release van Fallout 76 is ontwikkelaar Bethesda niet in de koude kleren gaan zitten. Toch bleef het lange tijd angstvallig stil vanuit het Bethesda-kamp, maar die stilte wordt nu doorbroken.

Te lang kregen gamers nul op rekest van Bethesda. De vragen stapelden zich op, maar antwoorden kwam er niet. Hiervoor heeft Bethesda op Reddit de excuses aangeboden. In dezelfde post draagt de ontwikkelaar oplossingen aan voor een aantal bugs die zich nu voordoen. Met een aantal patches willen ze al een groot deel van de bugs oplossen. De komende twee weken zullen er daardoor een aantal veranderingen plaatsvinden. Vanaf 4 december wordt de stash limit verhoogd van 400 naar 600, krijgen gamers twee of drie items wanneer zij een baas verslaan, als je wordt geraakt door de Cryolator vat je kou of bevries je en dat heeft invloed op je snelheid en zou het probleem met de Power Armor opgelost moeten zijn. Hierdoor kunnen gamers er niet meer in vast komen te zitten.

onbekend

Een week later verschijnt de volgende patch waarin nog een aantal problemen worden verholpen. Er worden een aantal toevoegingen gedaan voor de pc-versie, zoals een push-to-talk knop en een Field of View setting. Na level 50 kun je kiezen tussen een nieuwe perk kaart of het opnieuw inzetten van een SPECIAL-punt die je al hebt toegewezen. Daarnaast zijn er een aantal aanpassingen gemaakt aan de kampen. Zo wordt niet langer je kamp opgeslagen als iemand je kamp bezet heeft, maar kun je je kamp op dezelfde plek op een andere server verder bouwen. Als laatst wordt bulldozer toegevoegd en dit geeft je de mogelijkheid om kleine bomen, stenen of andere belemmeringen weg te halen zodat je makkelijker een kamp kan bouwen.

De eerste updates verschijnen dus op 4 en 11 december voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Reddit
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord