Bethesda komt pc-gamers tegemoet met gratis games

Geplaatst: 24 december 2018 09:55
Aangepast: 24 december 2018 09:55

Fallout 76 heeft op zijn zachts gezegd een stroeve start achter de rug. Als je in het bezit bent van Fallout 76, dan heeft Bethesda als goedmakertje een cadeautje in petto; drie gratis games.

Bethesda kon vlak na de release van Fallout 76 weinig goeds doen voor de boze menigte en strooide in het begin zelfs wat extra zout in de wonden. Inmiddels is het Amerikaanse bedrijf bezig alle scherven bij elkaar te vegen en de gamers tegemoet te komen. Om de pijn die Fallout 76 tot nu toe heeft bezorgd een beetje te verzachten, krijgt iedereen die de game vanaf het begin gespeeld heeft drie gratis games. Deze games komen in de vorm van de Fallout Classic Collection en deze bundel bestaat uit Fallout, Fallout 2 en Fallout Tactics. Let op; de Fallout Classic Collection is alleen beschikbaar voor pc. Ook console spelers krijgen deze bundel dus voor de pc.

Deze geste van Bethesda wordt in januari 2019 beschikbaar gesteld.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord