Bethesda komt met gamescom line-up

Over een paar weken barst het games geweld los in Keulen en daar zijn we natuurlijk weer bij.

Ontwikkelaar en uitgever Bethesda Softworks is er ook bij en beloofd met enkele interessante titels naar de beurs te komen. Zo bevestigde de ontwikkelaar gisteren enkele titels uit de line-up.

Zo kunnen we Fallout: New Vegas en RAGE verwachten, maar ook The Demon's Forge en Brink. Het is precies dezelfde line-up als de E3 van vorige maand. Of we nog een nieuwe The Elder Scrolls kunnen verwachten is nog niet duidelijk.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?