Bethesda geeft meer inzicht in toekomst Switch

Bethesda behoort op dit moment tot een van de grootste uitgevers en heeft inzicht gegeven in hoe zij hun toekomst zien voor de Nintendo Switch. Met releases als Doom en het aanstaande Wolfenstein 2: The New Colossus, worden gamers immers goed verwend.

In de toekomst verwacht hij wel meer games, hoewel dit moet passen bij wat het publiek wenst op Nintendo's console. Kortom, vraag en aanbod. Uiteraard zou het dan mooi zijn dat alle versies tegelijk uitkomen. Dit is lastig, aldus Pete. Maar wanneer technisch haalbaar geen onmogelijkheid. Met andere woorden: nee, dit lukt haast niet. Hoewel hij inhoudelijk niet heel veel prijs geeft, is het wel feit dat ze zoveel mogelijk consoles willen ondersteunen.

Welke game zouden jullie graag een release willen zien krijgen op Nintendo's succesvolle console?

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?