Bethesda en streamers slaan handen ineen voor goede doel

Uitgever Bethesda en een aantal grote en minder grote YouTubers bundelen de krachten voor het goede doel. Tijdens een tien uur durende livestream zamelen zij geld in voor stichting VIER VOETERS.

Kattencafé 'Kopjes' in Amsterdam vormt het decor voor de livestream die tien uur in beslag gaat nemen. Tijdens de stream spelen YouTubers als Roedie en JoostSpeeltSpellen The Elder Scrolls Online en zamelen zij geld in voor het goede doel VIER VOETERS, dat opkomt voor - hoe kan het ook anders - viervoeters. Bethesda steunt deze actie door elke donatie te verdubbelen tot een maximum van 5000 euro. Deze stream maakt onderdeel uit van een wereldwijde actie onder de noemer "Slay Dragons, Save Cats" waarbij er al 139.000 dollar opgehaald is.

Bethesda Charity

Het evenement vindt op 10 december plaats van 12:00 tot 22:00 uur in kattencafé 'Kopjes' in Amsterdam. De stream is live te volgen via het Twitch-kanaal van Bethesda.

BRON Bethesda

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?