Bethesda en Splash Damage slaan handen ineen

The Elder Scrolls ontwikkelaar Bethesda en Quake Wars ontwikkelaar Splash Damage hebben bekendgemaakt in de toekomst samen te gaan werken. Vooralsnog zullen beide ontwikkelaars wel onafhankelijk blijven werken en hun eigen naam behouden.

Zowel Paul Wedgwood en Vlatko Andonov, respectivelijk bazen bij Splash Damage en Bethesda, geven aan zeer verheugd te zijn over de samenwerking. De samenwerking moet voor creatieve en innovatieve games gaan zorgen. Op dit moment is nog niet bekend aan welke titels men samen gaat werken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?