Betere verkopen door makkelijke achievements

We kennen allemaal nog wel Avatar: The Last Airbender op de Xbox 360. Bij deze game was het mogelijk om in het eerste level al de achievements te bemachtigen. Heb je het niet gezien? Check het dan even hieronder.

Randy Pitchford van Gearbox denkt dat dit soort games extra verkopen scoren dankzij de makkelijke achievements. Bedrijven zouden volgens hem makkelijk 40.000 meer exemplaren kunnen verkopen met makkelijke achievements. Koop jij sommige games alleen maar voor de makkelijke achievements?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?