Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Betere games voor PSP in 2009

In een interview met een Europese website heeft Davide Reeves, direceteur van Sony Europa, laten weten nog steeds vertrouwen te hebben in de PlayStation Portable. Hoewel in het verleden niet altijd de doelstelling is gehaald om meer originelere games uit te brengen, wil Reeves voor 2009 hier verandering in gaan brengen.

Now I can look you in the face and say, the line-up for PSP in 2009 is two or three times stronger than it was last year. We ran out of steam on games around August, september last year. We didn't have a Monster Hunter or a Dissidia. But probably from March to July, you're going to see that type of thing starting to kick in.

Binnenkort kunnen we dan ook de eerste aankondigingen verwachten voor de PSP line-up voor 2009.

They will most likely be announced in the next four to six weeks. They may even keep some for E3 or Cologne.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?