Betakeys Battlefield Bad Company 2

Battlefield Bad Company is een game van DICE die naast een goede multiplayer een net zo vette singleplayer bevatte. Deel 2 komt volgend jaar uit, maar dit jaar kunnen we de multiplayer al checken in de vorm van een bèta.

Binnenkort zal DICE een bèta starten van Battlefield Bad Company 2. Om bij deze bèta te horen, heb je bètakeys nodig. De bèta is exclusief voor de PlayStation 3 en Sony geeft op haar Twitter- en Facebook pagina de keys weg. Wees er snel bij, want straks zijn ze weg!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?