Forza Motorsport 3

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Betaalde uitbreidingen voor Forza Motorsport 3

De eerste bètaalde downloadbare content voor Forza Motorsport 3 op de Xbox 360 zal begin december verschijnen op Xbox Live Marketplace. Dit heeft uitgever Microsoft Game Studios bevestigd.

Het uitbreidingspakket zal tien extra auto's bevatten, waarvan er nog geen enkele bekend is gemaakt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het al eerder verschenen Hyundai pakket zal deze uitbreiding bètalend zijn. Microsoft heeft ook al laten weten dat er later nog meer pakketten zullen verschijnen, om zo de game up-to-date te houden qua auto's en tracks.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?