Artifact

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 28 november 2018
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Bèta voor Valve's Artifact uitgesteld

Deze maand had de gesloten bèta voor Valve's kaartspel Artifact uitgerold moeten worden, maar dat lijkt niet te gaan gebeuren. Valve heeft het uitgesteld naar volgende maand.

Artifact is een Heartstone-achtige game gebasseerd op Dota 2. Gamers die zich trotse eigenaar mochten noemen van een bèta code hebben netjes een bericht ontvangen van Valve dat de geplande bèta is uitgesteld naar 19 november. Met een officiële releasedatum van eind november wordt het waarschijnlijk een erg korte bèta, want doordat deze is uitgesteld wordt het allemaal erg krap. Valve heeft vooralsnog namelijk niet naar buiten gebracht dat de releasedatum van de game ook uitgesteld wordt.

Artifact2

Artifact staat gepland voor een release op 28 november voor pc.

BRON VG247

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?