Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Resistance 2

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 28 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Bèta van Resistance 2 komt morgen pas

De bèta van Resistance 2 had vandaag van start moeten gaan, om precies te zijn om vier uur deze middag. Sony heeft vandaag echter gemeld dat de bèta is uitgesteld, maar dat we er morgen gelukkig wel mee aan de slag kunnen gaan.

Gelukkig geen ontzettend lang uitstel dus, al is een dag wachten toch weer 24 uur geen Resistance 2 gespeeld. Het is maar net hoe je het bekijkt natuurlijk. De volledige game staat gepland voor 28 november.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?