Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 mei 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Bèta van Ghost Recon: Future Soldier is uit

De bèta versie van de nieuwe Ghost Recon: Future Soldier is uit. Toegang tot deze bèta is mogelijk via een flyer die is meegeleverd bij het onlangs uitgekomen Splinter Cell: Conviction. Volgens Ubisoft is de disc van Splinter Cell: Conviction niet verplicht om de bèta te kunnen downloaden van Xbox Live Marketplace. Alleen toegang tot Xbox Live is volgens de flyer noodzakelijk.

In order to get your hands on the Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier bèta once it becomes available, you must be connected to Xbox LIVE so that you can download the bèta from Xbox LIVE Marketplace.

De minimum leeftijd om de bèta te downloaden is 18 jaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?