Battlefield 4
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • EERSTE RELEASEDATUM 31 oktober 2013
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Bèta van Battlefield 4 vanaf vandaag beschikbaar

Shooter-fans opgelet! Electronic Arts heeft laten weten dat de bèta van Battlefield 4 vanaf vandaag beschikbaar is voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de pc (via Origin). Hoewel, alleen voor alle gamers die aan speciale eisen hebben voldaan...

Iedereen die de Digitale Deluxe Edition van de game voor de pc heeft besteld, Battlefield 3 Premium lid is of in het verleden Medal of Honor Warfighter Limited Edition of Digital Deluxe Edition heeft gekocht, mag er zeker van zijn dat hij of zij vanaf vandaag toegang heeft tot de (gesloten) bèta van Battlefield 4. Vanaf vrijdag 4 oktober zal de bèta worden omgezet in een 'open' variant; dan is de proefversie van de game voor iedereen beschikbaar.

De bèta laat je spelen op de map Siege of Shanghai, waar je hieronder een videootje van kunt zien. Er zullen twee verschillende game modi beschikbaar zijn, namelijk Conquest (beleef kenmerkende, grootschalige gevechten, man tegen man) en Domination (inpikken van zoveel mogelijk strategische punten).

De volledige game is vanaf het einde van deze maand (31 oktober) beschikbaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?