PlayStation All-Stars: Battle Royale
  • ONTWIKKELAAR SuperBot Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 november 2012
  • PLATFORMEN PlayStation 3, PlayStation Vita
  • GAMELINER SCORE

Bèta PlayStation All-Stars: Battle Royale begint morgen

Sony heeft op zijn blog bekendgemaakt dat we deze week van start kunnen met de bèta van PlayStation All-Stars: Battle Royale.

Vanaf morgen zullen PlayStation Plus-leden de bèta kunnen downloaden voor de PlayStation 3. Op 24 oktober zal de bèta voor iedereen beschikbaar zijn en ook voor de PlayStation Vita. De bèta zal tot 30 oktober speelbaar zijn.

De bèta bevat zes verschillende karakters, namelijk Kratos, Sweet Tooth, Colonel Radec, Sly Cooper, PaRappa en Fat Princess. Met hen kan je vechten op de stages Metropolis en Hades. Je kan het online opnemen in vierspelergevechten, maar je kan ook kiezen voor twee-tegen-twee-gevechten.

PlayStation All-Stars: Battle Royale verschijnt op 21 november voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Wanneer je de PlayStation 3-versie aanschaft, zal je ook de PlayStation Vita-versie krijgen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?