Bèta Mortal Shell voor iedereen toegankelijk

Geplaatst: 6 juli 2020 09:16

De bèta van Mortal Shell is nu voor iedereen toegankelijk. De vraag om in de gesloten bèta te komen was zo groot, dat nu iedereen mee mag doen.

In april werd de souls-achtige game Mortal Shell aangekondigd. Ontwikkelaar Cold Symmetry had voor de pc-versie van deze game een gesloten bèta aangekondigd. Volgens de ontwikkelaar was de vraag om aan deze bèta mee te doen zo groot, dat ze besloten heeft deze voor iedereen beschikbaar te stellen. Volgens Cold Symmetry bevat de bèta geen spoilers voor het verhaal van de game. De bèta is beschikbaar via de Epic Games Store, waar de uiteindelijke versie van de game straks ook op te spelen is.

Mortal Shell verschijnt in het derde kwartaal van 2020 voor de pc via de Epic Games Store, de PlayStation 4 en Xbox One. De bètaversie is vanaf nu voor iedereen toegankelijk.

Bron: Cold Symmetry
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Shell

Series

-

Uitgever

Playstack

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 augustus 2020

Ontwikkelaar

Cold Symmetry

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord