Bestrijd spoken in nieuwe DSi-game

Ontwikkelaar A Different Game is begonnen aan de nieuwe DSi-game genaamd Ghostwire. De game zal met behulp van de ingebouwde camera spoken in je kamer zichtbaar maken. Die moet je dan proberen te vangen.

"De Nintendo DSi stelt ons in staat om de game beter met de werkelijkheid te integreren door het gebruik van de camera, microfoon en touchscreen"

Wanneer de game in de winkels ligt is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?