Bestanden overzetten naar Nintendo Switch Lite wordt mogelijk

Geplaatst:
Aangepast: 12 juli 2019 00:13

Goed nieuws voor de Nintendo-liefhebbers die overwegen de nieuw aangekondigde Nintendo Switch Lite aan te schaffen. Het wordt mogelijk om bestanden over te zetten naar de Nintendo Switch Lite, volgens Nintendo Amerika-president Doug Bowser.

De nieuw aangekondigde Nintendo Switch Lite riep veel vragen op bij de Nintendo-fans. In een interview met CNET neemt de president van de Amerikaanse tak van Nintendo wat vraagtekens weg. Zo vertelde hij dat het mogelijk wordt om bestanden over te zetten van de reeds bestaande Switch naar het Lite-model. Over de precieze details van de nieuwe functionaliteit kan de Nintendo Amerika-president nog niets zeggen, maar hij benadrukt dat hier binnenkort meer informatie over beschikbaar wordt. Daarnaast probeerde Doug Bowser de fans van de 2DS en 3DS-families gerust te stellen, tijdens het interview. Volgens Doug Bowser is de Nintendo Switch Lite geen vervanger voor de vertrouwde handheld-consoles.

Met de aankondiging van de Nintendo Switch Lite is de geruchtenmolen over een duurdere en krachtigere Nintendo Switch-model weer gaan draaien. De Nintendo Amerika-president ontkent niet dat er een krachtigere Nintendo Switch in de maak is, maar gaat hier verder niet op in.

Bron: CNET

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord