Best verkochte Xbox Live games

Maandelijks wordt Xbox Live aangevuld met allerlei nieuwe games en iedereen wil natuurlijk weten welke games de moeite waar zijn om te kopen. Om daar achter te komen heeft de website Gamerbytes een lijstje met best sellers opgesteld.

Magic the Gathering
Castle Crashers
Sonic 3
Worms
Sam & Max STW
UNO
Cell Factor
Peggle
Hasbro FGN
Rocket Riot

De lijst geeft echter alleen de Xbox Live games weer die het meest zijn gekocht door gamers in de periode van 15 juni tot 6 juli, maar het blijft zeker de moeite waard om deze game uit te proberen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?