Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

FIFA 09

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 3 oktober 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Best verkochte FIFA tot nu toe

Dit jaar heeft EA met FIFA 09 alle voorgaande FIFA-games te kakken gezet. De game heeft de verkoopcijfers van al zijn voorgangers namelijk verbroken. In het Verenigd Koninkrijk alleen al zijn er twee miljoen exemplaren verkocht.

Volgens EA zal het ook nog wel even duren voordat de verkopen van FIFA zullen gaan stagneren. De game zal ook nog wel even mee moeten, want ze blijven FIFA 09 tot het einde van het voetbalseizoen promoten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?