Halo: Combat Evolved

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 15 november 2001
  • Platformen Pc, Xbox
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Best of Halo bundel aangekondigd

Er zijn al veel verschillende bundels gemaakt met de Xbox 360. Nu komt er binnenkort er weer een nieuwe bij en niet zomaar één, maar een bundel helemaal in het teken van Halo genaamd de Best of Halo bundel.

Deze bundel zal tegelijk met de nieuwe game Halo Wars op 27 februari gaan verschijnen. De bundel zal uiteraard een Xbox 360 met controller bevatten en natuurlijk ook Halo 3. Dit is echter nog niet alles, want de bundel zal ook de nieuwe Halo Wars bevatten plus nog eens een maand Xbox Live Gold.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?