Beroemde engine-ontwikkelaar maakt AI

De Havok Engine komt in zeer veel games voor, bijvoorbeeld Half-Life 2. Het bedrijf heeft al bewezen een goede engine in elkaar te zetten. Nu wagen ze de sprong om een AI in elkaar te zetten.

Het bedrijf liet dit zien op de Game Developers Conference. De AI Engine laat je makkelijk een geavanceerde AI in elkaar flansen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?