Below

  • Ontwikkelaar Capybara Games
  • Eerste releasedatum 14 december 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Avonturen, Indie, Dungeon Crawler, Roguelike
  • Gameliner score -

Below aangekondigd voor de PlayStation 4

Capygames heeft via een trailer de PlayStation 4 versie van hun game Below aangekondigd. Hierbij werd er direct een nieuwe update bekendgemaakt.

Below kwam ruim een jaar geleden uit voor de pc en Xbox One, nadat de game vijf jaar eerder al was aangekondigd. Binnenkort kunnen PlayStation 4 spelers ook aan de slag met de avontuurlijke game. In Below verken je de ondergrondse ruimtes van een verlaten eiland. Het moment dat je doodgaat moet je met een nieuw personage helemaal opnieuw beginnen. Dit is direct de reden voor de nieuwe update. Alle versies van de game krijgen namelijk de nieuwe Explore modus, die meer gericht is op het ontdekken en minder op het vechten. De moeilijkheidsgraad is in deze gamemodus dan ook naar beneden gehaald.

De update komt binnenkort uit voor de Xbox One en pc. Below komt in de lente naar de PlayStation 4. Een exacte releasedatum is nog niet vrijgegeven.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?