Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Bellen met de PSP via Skype deze maand

Onlangs berichtten we al dat de lancering van Skype op de PSP tot nader bericht werd uitgesteld. Reden voor het uitstel was dat de door Sony ontwikkelde microfoon niet aan de Skype-standaard zou voldoen.

Vandaag is bekend geworden dat de microfoon na enige aanpassing alsnog in Japan zal worden uitgebracht op 18 maart, dezelfde datum waarop er ook een nieuwe software update beschikbaar komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?