Beleef oude tijden met Megaman 9

Mega Man, welke gamer die inmiddels al 20 á 30 jaar is kent hem niet? Het was dan ook geweldig om te horen dat Mega Man 9 weer terug naar zijn roots zou gaan met 2D gameplay. Vandaag is deze game op Xbox Live Arcade te downloaden.

Mega Man 9 bevat ook features van deze tijd. Zo is er een leaderboards functie, Time Attack en downloadable content. Mega Man 9 kwam eerder al uit op WiiWare en PlayStation Network.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?