Bekijk Arsenal op je PSP

De Engelse voetbalclub Arsenal en Sony gaan met elkaar samenwerken aan een nieuw project. Hierbij wordt het straks mogelijk om beelden van de voetbalclub op je PSP te bekijken.

Aan het einde van voetbalseizoen 2009-2010, wanneer Sony de applicatie af heeft, kunnen Arsenal fans herhalingen van wedstrijden en statistieken van de club ontvangen op hun PSP. De PSP zal op deze manier een nieuwe invulling geven aan het apparaat en het voetbal en mogelijk zullen andere clubs ook gebruik gaan maken van deze dienst.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?