Bekende artiesten binnenkort te horen in De Sims

Het populaire simulatiespel De Sims 3 krijgt deze herfst een nieuw uitbreidingspakket. Het pakket krijgt de naam The Late Night Expansion Pack en zal verkrijgbaar zijn voor de pc en Mac. De titel zal veel aandacht krijgen omdat meer dan 30 artiesten hebben mee gewerkt aan de nieuwste telg in de familie. Onder andere Eliza Doolittle, Travie McCoy, My Chemical Romance en onze eigen Junkie XL hebben hun nummers er in verwerkt. De versies die je te horen krijgt zijn alleen niet de originele versies. De nummers zijn speciaal opgenomen in de welbekende 'Sims-taal'.

Verder kunnen ook de consolegebruikers weer aan de slag met nieuwe families, huizen en baantjes. De Sims 3 komt namelijk naar de PlayStation 3, Xbox 360 en de Wii. Ook hier hebben een aantal artiesten hun nummers in verwerkt waaronder Deadmau5, 3Oh!3 en Flo Rida. De game werkt zoals zijn voorgangers. Je trekt met een bestaand of eigen gemaakt gezin een nieuwe woning en probeert wat van het leven te maken. Een vernieuwend punt is dat er nu een 'achievement' systeem is. Je gaat talloze uitdagingen aan en als je een uitdaging haalt krijg je Karma punten. Je Karma bepaalt uiteindelijk welke richting het leven van de Sims op gaat.

De Sims 3: The Late Night Expansion Pack en De Sims 3 voor PlayStation 3, Xbox 360 en Wii verschijnen deze herfst.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?