Harry Potter: Wizards Unite
  • ONTWIKKELAAR Niantic Labs
  • EERSTE RELEASEDATUM 2018
  • PLATFORMEN Android
  • GAMELINER SCORE -

Behouden van Niantic gebruikersnaam in Wizards Unite mogelijk

Het is mogelijk om je gebruikersnaam van Pokémon GO of Ingress te behouden in Harry Potter: Wizards Unite. Dat maakte Niantic gisteravond op haar website bekend.

De ontwikkelaar van de nieuwe mobile Harry Potter-game heeft een pagina op haar website gemaakt waar je jouw gebruikersnaam voor Wizards Unite kan reserveren. Dit doe je door op één van de links van de bestaande apps te klikken en in te loggen met het account dat je voor Wizards Unite wilt gebruiken.

Je kan maar tot 30 april je gebruikersnaam reserveren dus wees er snel bij! Harry Potter: Wizards Unite komt deze zomer uit.

BRON Niantic

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?