Mario Kart Wii

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 1 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Begin april kart Mario winkels binnen

Dat een hoop mensen vol spanning wachten op de eerste Mario Kart voor de Wii weten we maar al te graag. Dat ze dolgraag zouden willen weten wanneer de game er komt, weten we eveneens. En wanneer de game gaat komen, weten we vanaf vandaag ook!

Op 11 april, één dag na de Japanse release, zullen alle Europeanen ook aan het karten kunnen slaan op de Wii met Mario en zijn aanhang. Mario zal voor 49,99 euro met jou de winkel uit racen, waarbij hij het speciale Wii Wheel met zich meeneemt, evenals een speciaal Mario Kart-kanaal voor online functies.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?