Beer en vogel naar Xbox Live Arcade

Tijdens de persconferentie van Microsoft heeft Rare bekendgemaakt dat klassieker Banjo Kazooie deze zomer naar Xbox Live Arcade komt.

Deze zomer nog kunnen we Banjo Kazooie: Nuts & Bolt verwachten op de Xbox 360 van ontwikkelaar Rare.

Het duo Banjo Kazooie bestaat uit een vogel en een beer. In dit deel ga je wederom met deze twee helden het avontuur in, maar daar sluit zich nog een personage bij aan, genaamd Grutilda. De game zit zoals gewoonlijk vol met humor, maar ook met next-gen graphics.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?