Beelden van nieuwe Half-Life?

Half-Life 2: Episode 2 kwam eind vorig jaar uit in The Orange Box. Volgens Doug Loumbardi van Valve was het toen al de bedoeling dat Episode 3 van de reeks uitkwam. Maar zoals we weten is Valve niet vies van uitstellen.

Doug Loumbardi beweert dat we misschien wat kunnen zien van deze nieuwe episode tegen het einde van het jaar. Dit vertelde hij in een interview van een website.

Er is nog geen exacte releasedatum voor deze game. Loumbardi vertelde wel dat het langer zal duren dan de tijd tussen het origineel en de episodes. Als je gaat berekenen zal het 2010 worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?