Bedrijf wil PS3-jailbreak verkopen

Na zoveel jaren lijkt de PlayStation 3 dan toch eindelijk gehackt. Een nieuw bedrijfje wil namelijk USB-sticks gaan verkopen, waar je illegale games op kunt zetten. Plaats je de USB-stick in je PS3, dan start die op in debug-mode en zou je de games kunnen spelen.

De grote vraag is echter wat er nu gaat gebeuren. Werkt de stick wel echt goed? Kan Sony dit niet gewoon eruit updaten? Kun je er mee online? Worden cheats mogelijk? De echte PS3-fan, die alles gewoon koopt, lijkt hier toch echt de dupe van te zijn geworden. En dat is jammer natuurlijk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?