Bedenker Katamari verlaat Namco

Wie Katamari ooit heeft gespeeld, weet wat hij kan verwachten. Heel veel rollen met een bal en steeds grotere voorwerpen op kunnen pakken. De formule klinkt vreemd, maar is heel verslavend.

Het brein achter deze games is Keita Takahashi. Vandaag maakte de man bekend dat hij weggaat bij Namco Bandai. Takahashi ziet niet veel meer in de game-industrie. 3D-gaming vindt hij niets en ook motion-control is volgens hem verouderd. Zullen we ooit nog iets van hem zien? De tijd zal het leren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?