Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Bedenk nieuw scheldwoord voor Fable 2

De één vindt het cool, voor de ander is het een uitlaatklep, de ander vindt het maar dom: schelden. Wat je er ook van vindt, ieder van jullie zal wel een paar scheldwoorden kunnen opnoemen. Ook in games wordt flink wat af gescholden. Neem nou Fable, waar je door dorpsbewoners afgesnauwt kon worden als ze je niet meer mochten.

Fable 2 is nu al een tijdje in de maak, maar de makers zitten met een probleem: ze weten geen leuke, nieuwe scheldwoorden voor de dorpsbewoners. Daarom roepen ze de hulp in van hun community. Ze roepen hen op om een origineel, niet té extreem en Engelstalig scheldwoord te verzinnen voor het oude 'arseface' uit het eerste Fable.

Weet jij nog een leuk scheldwoord? Laat het weten op de communitywebsite van Fable 2 en vertel het ons hieronder, maar maak het niet té gortig, ga geen mensen proberen te kwetsen en zorg ook dat de Bond tegen het Vloeken ons met rust laat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?