Beatles gaan los in hun eigen game

Harmonix heeft even geleden een aankondiging gedaan over hun nieuwe game. Het wordt dit keer geen Rock Band, maar een heuse Beatles game, die geheel in het teken staat van de ongelooflijk populaire band uit de vorige eeuw.

Deze nieuwe muziekgame zal 45 nummers van de Beatles bevatten. Veel meer is er nog niet over bekend, maar misschien dat de game ook nog wordt uitgebreid door nummers die de Beatles zelf in de game zouden willen zien. De game staat gepland voor een release eind 2009.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?