Beat Saber studio overgenomen door Facebook

Geplaatst: 27 november 2019 15:10
Aangepast: 27 november 2019 20:16

Via een blog heeft Oculus Studios laten weten dat Beat Games overgenomen is door Facebook en nu een onderdeel vormt van Oculus Studios. De indiestudio Beat Games is bekend door de populaire game Beat Saber.

Met de overname wil Facebook meer uit de combinatie van muziek en Virtual Reality halen. Ze willen hierbij de muziek uitbreiden, net als de sociale mogelijkheden en nieuwe modes. Hoewel de studio nu onderdeel is van Oculus Studios blijft Beat Games onafhankelijk werken, maar wel met de uitgebreide ondersteuning van Facebook. De updates die gepland staan voor december worden uitgebracht en het mod-systeem wordt ook verder ondersteund, zolang het past in het nieuwe beleid.

Beat Saber is al beschikbaar voor de Oculus Rift via Steam en de PlayStation VR.

Bron: Oculus.com

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Beat Saber

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

VR

Releasedatum

21 mei 2019

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord