Beat Saber krijgt level editor, verlaat pc early access

Geplaatst:
Aangepast: 15 mei 2019 11:30

Beat Saber krijgt binnenkort een level editor waarmee je zelf je eigen levels kunt maken. Ook verlaat de game op pc binnenkort de early access.

Beat Saber is een vr-game waarbij je op de maat van de muziek met twee lichtzwaarden gekleurde blokken in stukken moet hakken. De game werd vorig jaar geïntroduceerd en heeft inmiddels een flinke schare fans weten te verkrijgen. Ontwikkelaar Beat Games geeft nu aan dat de game een level editor krijgt, waarbij fans hun eigen levels kunnen bouwen op hun eigen muzieknummers. Daarnaast kondigde de ontwikkelaar ook aan dat Beat Saber volgende week de early access verlaat op pc. Dat houdt in dat vanaf volgende week alle versies van Beat Saber gelijk zijn en met elkaar zijn verbonden.

Beat Saber is momenteel beschikbaar voor pc via Steam en Oculus Store en voor PlayStation VR. De pc-versie van de game verlaat op 21 mei de early access.

Bron: Beat Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Beat Saber

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

VR

Releasedatum

21 mei 2019

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord