BBC wil games

De televisiezender BBC is druk in overleg met ontwikkelaars en uitgevers om van hun tv-series games te gaan maken. De Xbox 360 en PlayStation 3 gebruikers hebben echter pech, want ze willen hun games enkel op de Wii, DS, iPhone en Facebook laten verschijnen.

Mochten deze overleggen dus goed aflopen kunnen we volgend jaar of misschien wel dit jaar nog games als Top Gear, In The Night Garden en Doctor Who verwachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?